Rólunk

IMG_1836 (1)

Méhészetünk 2010-ben jött létre pici, néhány méhcsaládos vállalkozásként a Gemenci-erdő szomszédságában.
Azóta egyre erősítjük az állományunkat, de az elveink, hitvallásunk a régi.

Csakis tiszta levegőjű, vidéki virágmezők nektárját gyűjtjük, és 100%-os tisztaságú, kiváló minőségű, zamatos termelői mézet töltünk a mézes csuprainkba.

Mindeközben figyelünk a méheink jóllétére, hagyjuk őket pihenni, és sok méhésszel ellentétben mi nem vesszük el tőlük az összes mézet, hagyunk belőle nekik is, hiszen nagyon megérdemlik.

Vegyszermentes eljárással védjük a méheinket, mely még alig ismert Magyarországon, ezzel is biztosítva mézünk tisztaságát, minőségét és áldásos hatásait.

Figyelmeztetés! Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a manapság nagy port kavart EU-n kívüli mézek legnagyobb része valójában nem méz, hanem cukorszirup készítmény, méhecske sosem látta őket. Ez több okból is a vásárló megtévesztése. A mézzel ellentében egészségtelenek, a méz antioxidáns-, ásványi anyag- és vitamintartalma nélkül! Tanácsoljuk, hogy minden esetben olvasd el a termék címkéjén az eredetét, s ha azt látod: „EU-s és nem EU-s országok”, akkor saját érdekedben ne vásárold meg, mert könnyen lehet, hogy hamisítvánnyal van dolgod.